Tutustu meihin

Tervetuloa SY-Siivous yrityksemme verkkosivulle! 

Olemme pieni perheyritys, joka on toiminut siivousalalla jo muutaman vuoden ajan aloittaen ensin kevytyrittäjinä ja nyt kokoaikaisina yrittäjinä. 

Meidän tavoitteenamme on tarjota siivousalan parhaita ratkaisuja ja luoda pitkäaikaisia suhteita asiakkaidemme kanssa. Ymmärrämme, että jokainen asiakas on erilainen ja haluammekin varmistaa, että tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja juuri teidän tarpeisiinne. 

Yrityksemme tarinaan liittyy myös ainutlaatuinen elämänkokemus. Yrityksen perustajina olemme puolisoni kanssa itse kokeneet maahanmuuton ja uuden elämän aloittamisen toisessa maassa. Meillä on ensikäden kokemus siitä, kuinka tärkeää on löytää luotettava ja ammattitaitoinen palveluntarjoaja uudessa ympäristössä. Tämä kokemus on ohjannut meitä sitoutumaan ja palvelemaan kaikkia asiakkaitamme empaattisesti ja tarjoamaan heille tukea heidän ainutlaatuisissa tarpeissaan.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja anna meidän näyttää, miten voimme auttaa teitä.
Kiitos, että valitsette juuri meidät!

- Su ja Yen


Moikka!
Toimin perheyrityksemme assistenttina ja vastaan SY-Siivouksen päivittäisten asioiden sujumisesta kuten yrityksen viestinnästä ja yhteydenottojen käsittelystä.
Sovin asiakkaiden kanssa arviokäynneistä ja huolehdin laskutuksesta.
Minuun saa olla aina yhteydessä ja parhaiten tavoittaa, kun laittaa sähköpostia osoitteeseen: info@sy-siivous.fi tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.
Kiitos mielenkiinnosta ja luottamuksesta meidän perheyritystämme kohtaan!

- Jung


Arvomme

  1. Laatu: Sitoudumme tarjoamaan ensiluokkaista siivouspalvelua. Tarkkuus, ammattitaito ja huolellisuus ovat meidän painopisteitämme työssämme. Panostamme aina parhaaseen lopputulokseen.
  2. Luotettavuus: Asiakkaamme voivat luottaa meihin. Toteutamme aina sovitut aikataulut ja hoidamme tehtävät luotettavasti. Meille on myös tärkeää, että kunnioitamme asiakkaiden yksityisyyttä ja omaisuutta.
  3. Asiakaspalvelu: Asiakastyytyväisyys ja hyvä asiakaspalvelu ohjaa toimintamme. Olemme saaneet kiitosta ystävällisyydestä sekä avuliaasta asenteesta. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita. Luomme tällä tavoin pitkäaikaisia asiakassuhteita ja positiivisia kokemuksia. 
  4. Ekologisuus: Pyrimme vähentämään ympäristövaikutuksia esimerkiksi kierrättämällä jätteitä ja käyttämällä ympäristöystävällisiä siivousaineita ja -välineitä. 
  5. Joustavuus: Olemme valmiita räätälöimään siivousratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja tarjoamaan joustavia aikatauluja. Arvostamme asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita ja pyrimme tarjoamaan mukautettuja palveluja.